Spring naar de inhoud

Brunchconcert

Zondag 29 januari 2023 | 10u00 | Het Welzijn Hemiksem
Wij zijn verheugd om u te mogen uitnodigen op de aftrap van ons jubileumjaar van maar liefst 150 jaar Harmonie Verenigde Vrienden. In 2023 is het 150 jaar geleden dat Harmonie Verenigde Vrienden, toen nog een katholieke fanfare het levenslicht zag. 150 jaar later zijn we uitgegroeid tot een vereniging met maar liefst drie orkesten, 100+ leden, waarvan de jongste 8 is en de oudste 60+ (😉) en talrijke fans en sympathisanten. 
 
We mogen zeggen dat we een gevestigde waarde zijn in en rond Hemiksem en hebben al samengewerkt met geweldige artiesten, bevriende orkesten en professionele dirigenten en componisten. 
Dit allemaal om u te zeggen: 150 jaar jubileum vieren, dat vraagt om een super deluxe agenda. Daarom zijn wij als Pee Stoemp vereerd dat we dit fantastische jubileumjaar mogen openen en dat gaan we dan ook in stijl doen. Op zondag 29 januari wordt u vanaf 10u verwelkomd met een glaasje bubbels of fruitsap en uitgenodigd aan een uitgebreide brunch. Zowel warm als koud, hartig als zoet, iedereen zal zijn gading vinden op ons heerlijk buffet. Wanneer alle hongerigen gespijsd zijn, krijgt u een knaller van een optreden van Pee Stoemp en een wervelend gastoptreden van BAM! 
Pee Stoemp is de percussiegroep van de vereniging en staat al meer dan tien jaar onder leiding van Brecht Claesen. Verwacht u aan een afwisseling van bekende hits en het serieuzere werk op percussie. Aansluitend ziet u BAM aan het werk.
BAM is het muzikale project van Jan Haspeslagh, Jasper Leemans en onze eigen dirigent Brecht Claesen. Het Limburgse BAM heeft een allesbehalve alledaagse bezetting. Met verrassende percussie en een wervelende saxofoon steken de drie mannen populaire muziek van vroeger en nu in een nieuw jasje. Soms intieme luistermuziek, dan weer een mix van dansbare klassiekers. Het publiek herkent nummers van Bakermat, Macklemore, David Guetta, Sting, Rihanna, The Beatles enz… Ze speelden al meer dan 200 shows in binnen- en buitenland op de meest uiteenlopende evenementen telkens met een tevreden publiek.
Dus als u houdt van lekker eten, goede muziek en een gezellige sfeer, dan is dit brunchconcert echt iets voor u. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. We zien u graag op zondagmiddag voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Via deze website kan u uw tickets bestellen, betalen kan via onze beveiligde, online betaalomgeving. De combinatie brunch + concert kost €25 en €15 voor -12 jarigen. Hebt u een abonnement van onze vereniging? Dan krijgt u €3 korting. Instructies over hoe u deze korting kunt krijgen worden verstuurd in een aparte mail. Selecteer hieronder de juiste tickets en kom op 29 januari genieten van de start van ons jubileumjaar! Om 10u ontvangen we u graag voor een glaasje en om 10u30 gaan we dan aan tafel. Het concert zelf begint om 12u. Let op: voor de brunch moet u inschrijven voor 22 januari.

Geen berichten gevonden!

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.