Musical In Harmony

Zaterdag 27 november 2021 | 20u | deSingel

Na een jaar van gedwongen stilte, wordt In Harmony 2021 een speciale editie. We brengen dit concert voor u in de Blauwe zaal van De Singel in Antwerpen. En dit niet met één, maar wel met twee echte  musical-toppers; Deborah De Ridder en Hans Peter Janssens. Samen brengen we voor u de heerlijkste musical klassiekers uit oa The Sound of Music, Dans der Vampieren, Phantom of the Opera, …

Via deze website kan u uw tickets bestellen en betalen via onze online betaalomgeving. We hebben dit jaar gekozen om niet met genummerde plaatsen te werken. In De Singel bent u immers altijd zeker van een goede plek! Tickets kosten €17, indien u dit jaar of vorig jaar een abonnement van onze vereniging hebt krijgt u €3 korting. Instructies over hoe u deze korting kunt krijgen worden verstuurd in een aparte mail.

Belangrijk: Toegang tot De Singel is enkel mogelijk met het Covid Safe Ticket+, dit wordt aan de ingang gescand. Verder is het dragen van een mondmasker in De Singel verplicht. Meer info over het Covid Safe Ticket vind je hier.