Spring naar de inhoud

Jean Bosco Safari In Harmony

Vrijdag 18 & Zaterdag 19 november 2022 | 19u45 | Depot Deluxe Hemiksem

Voor In Harmony 2022 keren we terug naar Depot Deluxe om samen met Jean Bosco Safari een spetterend optreden voor u te verzorgen. Verwacht u opnieuw aan de vaste ingrediënten: enkele knappe en meeslepende werken gebracht door onze Harmonie afgewisseld met een gastoptreden van onze artiest die onder meer The Beatles voor u zal brengen samen met ons. Het orkest staat onder leiding van Steven De Loose.

Het concert wordt zoals vorige jaren ingeblazen door de jongelingen van ons Jeugdorkest onder leiding van hun nieuwe dirigente Emma Vanderstraeten.

Via deze website kan u uw tickets bestellen, betalen kan via onze beveiligde, online betaalomgeving. Tickets kosten €17 en €9 voor -12 jarigen. Hebt u een abonnement van onze vereniging? Dan krijgt u €3 korting. Instructies over hoe u deze korting kunt krijgen worden verstuurd in een aparte mail. Kies hieronder de dag dat u wenst te komen luisteren en selecteer zelf uw plaatsen in de zaal.

Kies hier je plaats(en):

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.